Πρόκειται ίσως για μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα στην Ταβέρνα “Φαναράκια” της Ξάνθης.
Τα κοψιδάκια κότας, με τη χαρακτηριστικό τους σερβίρισμα, προσφέρονται μαζί με αρωματικό λάδι με ταχίνι και φρέσκο πουρέ πατάτας. Είναι μαριναρισμένα με μέλι και σόγια και συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις των θαμώνων.
Τα μπιφτεκάκια Γιαουρτλού είναι μια άλλη γνωστή σπεσιαλιτέ που σερβίρονται με ψητή λαδόπιτα και τηγανιτές πατάτες πάνω σε ξύλινη τάβλα
Από ορεκτικά η πρόταση αυτού του μήνα είναι τα μανιτάρια. Σερβίρονται στη γνωστή “κονσέρβα” με κρασί και ζωμό κρέατος. Περισσότερα στο εντυπωσιακό site της Ταβέρνας
Καλή όρεξη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;