Κοψιδάκια κότας και μπιφτεκάκια γιαουρτλού. Δύο εντυπωσιακά πιάτα στα “Φαναράκια”

19 Ιανουαρίου 201622:54

Πρόκειται ίσως για μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα στην Ταβέρνα “Φαναράκια” της Ξάνθης.

Τα κοψιδάκια κότας, με τη χαρακτηριστικό τους σερβίρισμα, προσφέρονται μαζί με αρωματικό λάδι με ταχίνι και φρέσκο πουρέ πατάτας. Είναι μαριναρισμένα με μέλι και σόγια και συγκεντρώνουν τις  προτιμήσεις των θαμώνων.

fanarakia5710fanarakia5703

Τα μπιφτεκάκια Γιαουρτλού είναι μια άλλη γνωστή σπεσιαλιτέ που σερβίρονται με ψητή λαδόπιτα και τηγανιτές πατάτες πάνω σε ξύλινη τάβλα

fanarakia5690 fanarakia5692    Από ορεκτικά η πρόταση αυτού του μήνα είναι τα μανιτάρια. Σερβίρονται στη γνωστή “κονσέρβα” με κρασί και ζωμό κρέατος. Περισσότερα στο εντυπωσιακό site της Ταβέρνας

Καλή όρεξη

fanarakia5681 fanarakia5679 fanarakia5675

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr