Για έξι μερίδες
1 ώριμο μάγκο σε κομμάτια
1 φλιτζάνι κρύα κρέμα
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
¼ φλιτζάνι λετπκομμένα αμύγδαλα
Τοποθετήστε το μάγκο στο μπλέντερ και κόψτε για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Κτυπήστε την κρέμα και τη ζάχαρη και βάλτε στο κύπελλο. Βάζετε το μάνγκο στην κρέμα , συνεχίζετε το χτύπημα και από πάνω μερικά αμύγδαλα και αφήνετε να παγώσει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;