Τυνησιακά Μπρικ
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Ανακατεύουμε σ΄ένα μπολ τον τόνο, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Χωρίζουμε τη φρέσκια σφολιάτα σε 6 κομμάτια και τα απλώνουμε σε μια λεία επιφάνεια.
Στην άκρη κάθε φύλλου βάζουμε με το κουτάλι το μείγμα του τόνου και το πατάμε στη μέση να κάνει μια λακκούβα. Σπάμε με προσοχή τα αυγά και βάζουμε από ένα σε κάθε λακκούβα. Πιάνουμε της άκρες της σφολιάτας και κλείνουμε σχηματίζοντας ένα τρίγωνο ή ένα τετράγωνο ανάλογα πως μας βολεύει.
Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά γυρνώντας τα μπρικ μία φορά. Μόλις χρυσίσουν τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;