Μαλαισιανή ομελέτα
2 φλιτζάνια αραιά τεμαχισμένη μελιτζάνα, πράσινο πιπέρι και κρεμμύδι
1 κουτ. Σούπας λάδι φιστικιών
1 μεσαίο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά λεπτοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη
1 φύλλο σκόρδου λεπτοκομμένο
4 αυγά
1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
Τσιγαρίζουμε τα λαχανικά, τεμαχίζουμε το κρεμμύδι τις πιπεριές και το σκόρδο . Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι και βάζω τα υπόλοιπα συστατικά και τηγανίζω σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά
www.kitchencookingrecipes.com
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;