Μοσχάρι με κριθαράκι

23 Ιανουαρίου 201015:13

mosxarakiΜοσχάρι με κριθαράκι

 

· 1 κιλό μοσχάρι

· 1/2 πακέτο κριθαράκι

· 3 φρέσκιες ντομάτες

· 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

· 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο

· 5 φλυτζάνια νερό

· αλάτι και πιπέρι

Προετοιμασία

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες ή σε τίς δουλεύουμε σε επεξεργαστη τροφίμων (αφου τις ξεφλουδίσουμε)

Βάζουμε το κρέας μας σ΄ένα  ταψί και π ροσθέτουμε το βούτυρο και την μισή τριμμένη ντομάτα

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει λίγο.

Προσθέτουμε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει μέχρι να ψηθεί και να πάρει λίγο χρύσο χρώμα.

Σερβίρεται ζεστό με κεφαλοτύρι 

http://www.mpatzakidis.gr/

Πηγή:http://syntages-mageirikhs.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr