Μπύρα πιπερόριζας

23 Ιανουαρίου 201015:30

beer-mugΜπύρα πιπερόριζας

 

 

  • 2 ουγγιές κρέμας της φλούδας ταρτάρου (λεπτής)
  • χυμός 2 μεγάλων λεμονιών
  • 2 Ibs. κοκκοποιημένη ζάχαρη
  • ολόκληρη άσπρη πιπερόριζα 2 1/2 ουγγιών

 Οδηγίες

 Σε τρία λίτρα νερού βρασμένου βάλτε τα υλικά και ανακατώστε και μοιράστε σε μπουκάλια. Βάλτε στο ψυγείο για 24 ώρες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr