Χοιρινό φιλέτο αλά Στρογκανώφ
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες, το πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε τη μια κουταλιά λάδι σ’ ένα βαρύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μετά από 10 λεπτά τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε από τα υγρά τους και τα βάζουμε σ’ ένα πιάτο.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι, ρίχνουμε το χοιρινό και το μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα και τα μανιτάρια με τα κρεμ μύδια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Διάρκεια : 20 λεπτά
www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;