Spaghetti Bolognese – Σπαγγέτι Μπολονέζ
Υλικά (για 4 άτομα)
400 γρ. μακαρόνια
250 γρ. κιμάς
2 ώριμες τομάτες ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Προετοιμασία
Τσιγαρίζουμε πρώτα το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε τον κιμά και αλατίζουμε ελαφρά
Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και τα αφήνω να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν τα νερά τους.
Βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν αλτέντε , τα σουρώνουμε και περνάμε με βούτυρο η μαργαρίνη .
Σερβίρουμε με τον κιμά μας και από πάνω όσο τυρί θέλουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;