Λαζάνια με κρέμα γάλακτος και καπνιστό σολομό
Υλικά
*
*
*
* 1 κουταλιά βούτυρο
* 200 ml κρέμα γάλακτος
* 1/2 ποτηράκι βότκα
* αλάτι
Προετοιμασία
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη βότκα, το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι και την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί. Προσθέτουμε το μισό σολομό πολτοποιημένο και ανακατεύουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα αδειάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε τη σάλτσα. Έπειτα σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες του σολομού σε κομμάτια.
www.e-syntages.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;