Τσάτνι ανανά
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το λάδι σ’ ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα μισά απ’ όλα τα μυρωδικά εκτός από το αλάτι και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε τον ανανά στα μυρωδικά, το αλάτι, τη ζάχαρη και 2 φλιτζάνια νερό. Τον αφήνουμε να βράσει 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει το νερό του.
Βάζουμε το αλεύρι σ’ ένα μπολ και το ανακατεύουμε με λίγο νερό να χυλώσει. Το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Μόλις δέσουν τα υλικά προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά, ανακατεύουμε και το τσάτνι είναι έτοιμο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;