Νούντλς με χοιρινό
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε μπουκιές και το σοτάρουμε δυνατά σ’ ένα γουόκ με το ηλιέλαιο. Προσθέτουμε τα πράσα σε ροδέλες, τα φύτρα σόγιας, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, τζίντζερ, και λίγο νερό και περιμένουμε να μαλακώσουν. Βάζουμε τα νουντλς σε ζεστό νερό για 4-5΄, μέχρι να φουσκώσουν. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τα άλλα υλικά στο τηγάνι. Σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;