Μπουκιές μοσχαρίσιας μπριζόλας από την Αραγονία
Υλικά
Για τη σάλτσα
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας σ’ ένα μπολ όλα τα υλικά.
Με χαρτί κουζίνας στεγνώνουμε τις μπριζόλες. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το κύμινο, το πιπέρι και το αλάτι και αλείφουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με ραβδώσεις το οποίο το έχουμε λαδώσει και μόλις καπνίσει βάζουμε τις μπριζόλες.
Ψήνουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, τις βγάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να ηρεμήσουν. Κόβουμε τις μπριζόλες διαγώνια σε λεπτές φέτες και τις σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα ή πλατό με τη συνοδεία της σάλτσας μαϊντανού.
www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;