Μύδια σουβλάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Περνάτε τα μύδια στο σουβλάκι. Σε ένα πιάτο βάζετε τις 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και βάζετε μέσα τα μύδια. Φροντίζετε να καλύψετε τα μύδια με αλεύρι. Τινάζετε το περισσευούμενο αλεύρι. Σε ένα μπολ βάζετε το υπόλοιπο αλεύρι, τη μπύρα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να φτιάξετε ένα πηχτό χυλό. Αν είναι πολύ υδαρής βάλτε ακόμα λίγο αλεύρι.
Βάλτε το λάδι να κάψει. Βάζετε τα σουβλάκια μέσα στο χυλό και αμέσως μετά τα τηγανίζετε στο καυτό λάδι. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. σε ένα μικρό μπολ για σάλτσες ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας με το σουσάμι. Σερβίρεται τα μύδια σουβλάκι με τη σάλτσα σόγιας.
www.greekmasa.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;