Μια χαρακτηριστική Νορβηγική συνταγή με το φρέσκο σολομό να «ψήνεται» σε μια μαρινάτα από μπύρα.
Συστατικά συνταγής
Για τη μαρινάτα
Οδηγίες συνταγής
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάτας και τα βάζουμε σ’ ένα σκεύος να πάρουν μια βράση.
Τ’ αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φιλέτο του Σολωμού σε κύβους και το καλύπτουμε μέσα σ’ ένα μπολ με τη μαρινάτα.
Σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Διάρκεια: 15 λεπτά για το μαγείρεμα και 12 ώρες μαρινάρισμα σύμφωνα με το lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;