Κακαβιά
Υλικά:
Εκτέλεση:
-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια
-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιο πάνω από τα ψάρια
-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά
-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;