Μουσταλευριά
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει
-Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε
-Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει
-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)
-Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει
-Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;