Σάμαλι Νηστίσιμο
Υλικά:
Εκτέλεση:
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους
-Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύετε
-Βουτυρώνετε ένα ταψί
-Γυρίζετε το μείγμα στο ταψί
-Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
-Ψήνετε μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα, μία ώρα περίπου
-Μόλις ετοιμαστεί το σάμαλι και κρυώσει, σε μία κατσαρόλα βάζετε το νερό, την φλούδα λεμονιού και την ζάχαρη και αφήνετε να βράσει
-Περιχύνετε με χλιαρό σιρόπι το κρύο σάμαλι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;