Μοσχαρίσιο Νουά με μπέικον και μαύρη μπύρα.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 140ο C. Σε μια βαριά κατσαρόλα που μπαίνει και στο φούρνο βάζουμε το λάδι
και το ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά.
Αλατίζουμε καλά το κρέας και το ροδίζουμε απ’ όλες τις πλευρές για 5 λεπτά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μπέικον για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα και το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε για 4 λεπτά και ξαναβάζουμε το Μοσχάρι στο σκεύος.
Προσθέτουμε τη μαύρη μπύρα, την worchestershire sauce, σκεπάζουμε το σκεύος και το τοποθετούμε στον φούρνο όπου το αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 2 ώρες.
Βγάζουμε το καπάκι, γυρνάμε το κρέας για να ροδίσει από παντού και ψήνουμε για άλλη 1 ώρα.
Βάζουμε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας, αφαιρούμε το κρέας, ανάβουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη σάλτσα.
Κόβουμε σε φέτες το κρέας και το σερβίρουμε με τη σάλτσα του. Το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;