Καλαμάρια σε σάλτσα πέστο

8 Μαρτίου 201022:00

kalamaripesto_finalΚαλαμάρια σε σάλτσα πέστο στην τοστιέρα

Συστατικά συνταγής

  • · 1,200 γρ. Καλαμάρι (1-2 καλαμάρια)
  • · 1 βάζο έτοιμη σάλτσα pesto
  • · Χοντρό αλάτι
  • · 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

Οδηγίες συνταγής

Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε παράλληλες λωρίδες. Τα βάζουμε σε μπωλ και αδειάζουμε τη σάλτσα pesto. Ανακατεύουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο να μαριναριστούν. Τα περνάμε σε σουβλάκι ελαφρά διπλωμένα και ψήνουμε στο γκριλ ή σε ζεστή τοστιέρα για 15 λεπτά περίπου.
Σερβίροντας πασπαλίζουμε με λίγο χοντρό αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

  • · Διάρκεια: Μαρινάρισμα 1 ώρα

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr