Καλαμάρια σε σάλτσα πέστο στην τοστιέρα
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε παράλληλες λωρίδες. Τα βάζουμε σε μπωλ και αδειάζουμε τη σάλτσα pesto. Ανακατεύουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο να μαριναριστούν. Τα περνάμε σε σουβλάκι ελαφρά διπλωμένα και ψήνουμε στο γκριλ ή σε ζεστή τοστιέρα για 15 λεπτά περίπου.
Σερβίροντας πασπαλίζουμε με λίγο χοντρό αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;