Ταϊλανδέζικο τηγανητό ρύζι
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βράζουμε ελαφρά το ρύζι. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό μέχρι να κρυώσει. Ζεσταίνουμε το wok. Χτυπάμε το αυγό και το ρίχνουμε στο wok να γίνει πολύ λεπτή ομελέτα. Την αφήνουμε στην άκρη και την κόβουμε κομματάκια. Βάζουμε λάδι στο wok και ρίχνουμε το τζίντζερ, την πιπερίτσα και το σκόρδο. Σωτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη, την ομελέτα και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ρύζι. Τηγανίζουμε για 3-4′. Αν το ρύζι αρχίσει να κολλάει, προσθέτουμε χυμό ανανά. Όταν είναι έτοιμο, προσθέτουμε το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 35 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;