Μπριζόλα σε μαρινάτα Τεριάκι
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βάζουμε τις μπριζόλες σε μια λεκάνη και τις πασπαλίζουμε με όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά, τις μεταφέρουμε σε ένα τάπερ και τις βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Τηγανίζουμε περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά σε αντικολλητικό τηγάνι ή ψήνουμε στα κάρβουνα.
Διάρκεια: 15 λεπτά, μαρινάρισμα 2 ώρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;