Θράψαλα γιουβέτσι με σπανάκι
Υλικά:
Εκτέλεση:
Μέσα στο πυρέξ , τοποθετώ τα καλαμάρια ολόκληρα ή κομματιασμένα. Γύρω –γύρω σκορπίζω και το κριθαράκι ή το ρύζι, τα ντοματάκια σε κύβους, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον άνηθο, αλατοπιπερώνω, και από επάνω απλώνω και το σπανάκι και τα ανακατεύω , προσθέτω και το λάδι με το νερό, και τα τοποθετώ στον προθερμασμένο φούρνο, να ψηθούν τα καλαμαράκια, και να γίνει το ρύζι, και να μείνει με την σάλτσα του, αν έχει στεγνώσει και του λείπει η σάλτσα, του προσθέτουμε λίγο (1/2 ) ποτήρι νεράκι, για να έχει και ελάχιστη σαλτσούλα και να είναι μελωμένο το κριθαράκι ή το ρύζι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;