Κρέπες νηστίσιμες

22 Μαρτίου 201016:43

crepes_005Κρέπες νηστίσιμες

Υλικά:

  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό (ίσως 2 ½)
  • 1 κουταλιά αλάτι (για αρμυρές) ή 2 κουταλιές ζάχαρη (για γλυκές)
  • 5 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  • 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να γίνουν χυλός και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, όπως και τις κανονικές κρέπες.
Τις γλυκιές τις γεμίζουμε με φρούτα ή μαρμελάδα κι αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Τις αρμυρές τις γεμίζουμε με θαλασσινά σε σάλτσα ντομάτες και τις ψήνουμε στο φούρνο, ή θαλασσινά και ταραμοσαλάτα και τις σερβίρουμε κρύες.

www.greekmasa.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr