Ένα παραδοσιακό πιάτο από την Σερβία με όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις υπέροχες γεύσεις που χρειαζόμαστε!
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Πλένουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε όλη τη νύχτα σε
Διάρκεια: 1 νύχτα να σταθούν τα φασόλα & 1 ώρα & 40 λεπτά μαγείρεμα όπως αναφέρει το www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;