Κερασόπιτα με τάρτα αμυγδάλου
Υλικά
Για την τάρτα :
Για την γέμιση :
Εκτέλεση
Για την τάρτα :
Σπρώχνω την τάρτα στην λαδόκολα και την πιέζω να κάνει και γύρω- γύρω κράσπεδο. Ρίχνω μερικούς γίγαντες και την ψήνω για 10΄ της ώρας, στους 200ο Κ. Μόλις ψηθεί βγάζω τα φασόλια και τα φυλάω για άλλη τάρτα.
Για την γέμιση :
Τοποθετώ επάνω στην ψημένη τάρτα την κρέμα πρώτα , και μετά τα κεράσια και από επάνω τα αμύγδαλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;