Ένα εύκολο πεντανόστιμο σνακ, που μπορείτε να το φτιάξετε σε διάφορες παραλλαγές, αν αποκωδικοποιήσετε την φιλοσοφία του.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Τοποθετούμε τα ψωμάκια για 5 λεπτά στο γκριλ στους 200° C. Κόβουμε ροδέλες τις πιπεριές, τις ανακατεύουμε με τον μαϊντανό και τις στρώνουμε τις στο ψωμί.
Κατά τον ίδιο τρόπο βάζουμε τον τόνο και τη μοτσαρέλα ψιλοκομμένη. Ξαναβάζουμε τα πανίνι στο γκριλ και ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;