Κόκορας με θυμάρι και φέτα
Υλικά
Εκτέλεση
Στο λάδι σοτάρουμε τον κόκορα που έχουμε κόψει σε μερίδες και έχουμε αφαιρέσει το λίπος του, και προσθέτουμε και το κρεμμύδι ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Σβήνουμε με το μπράντι (μπορείτε να βάλετε και ουίσκι) και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε στο φαγητό μας το θυμάρι, πιπέρι, λίγο νερό και ελάχιστο αλάτι γιατί η φέτα μπορεί να είναι αλμυρή. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά ο κόκορας και ρίχνουμε τα μανιτάρια που άν είναι μικρά τα αφήνουμε ολόκληρα, αλλιώς τα κόβουμε σε φετάκια. Μόλις βράσουν και μείνουν με την σάλτσα τους προσθέτουμε και την φέτα κομμένη σε κυβάκια για να μην λιώσει τελείως αφήνουμε 2-3 λεπτά κουνώντας την κατσαρόλα και βγάζουμε το φαγητό από το μάτι.
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;