Ασιατικά αρώματα με ένα άγγιγμα Ευρωπαϊκού πολιτισμού!
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ροδίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε την ψύχα του καβουριού αφού το στραγγίξουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με κρασί. Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε νουντλς σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και τα ροδίζουμε σ’ ένα τηγάνι με την μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη σάλτσα με το καβούρι και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 25 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;