Εξαιρετικό έδεσμα ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι που δίνουμε.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις φέτες του χοιρινού αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε. Μόλις ροδίσουν τις σβήνουμε με το κρασί στο οποίο έχουμε διαλύσει τη Μουστάρδα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμισθεί και να γίνει σάλτσα. Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα μυρωδικά μαζί με το κουκουνάρι. Σερβίρουμε το κρέας με τη σάλτσα του και γαρνίρουμε με τη ντομάτα, την παρμεζάνα και το κουκουνάρι.
Διάρκεια: 25 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;