Ψαρονέφρι από τη Λισσαβόνα

20 Απριλίου 201010:17

best-pork-loin-ever1_copyΕξαιρετικό έδεσμα ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι που δίνουμε.

Συστατικά συνταγής

  • 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 50 γρ. κουκουνάρι
  • 50 γρ. σταφίδες
  • 1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα Dijon
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • αλάτι, πιπέρι
  • φλούδα παρμεζάνας

Οδηγίες συνταγής

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις φέτες του χοιρινού αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε. Μόλις ροδίσουν τις σβήνουμε με το κρασί στο οποίο έχουμε διαλύσει τη Μουστάρδα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμισθεί και να γίνει σάλτσα. Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα μυρωδικά μαζί με το κουκουνάρι. Σερβίρουμε το κρέας με τη σάλτσα του και γαρνίρουμε με τη ντομάτα, την παρμεζάνα και το κουκουνάρι.

Διάρκεια: 25 λεπτά

www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr