Ένα εξαιρετικό γλυκό, ελαφρύ, εύγευστο και εύκολο, μπορεί να αποτελέσει το επιδόρπιο σε ιδιαίτερα γεύματα.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά
Ανακατεύουμε στο μπεν μαρί τους κρόκους με την ζάχαρη και μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε σιγά σιγά το κρασί. Χρησιμοποιούμε αναδευτήρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Το σερβίρουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;