Ζαμπαγιόνε

23 Απριλίου 201022:00

sabayone_finalΈνα εξαιρετικό γλυκό, ελαφρύ, εύγευστο και εύκολο, μπορεί να αποτελέσει το επιδόρπιο σε ιδιαίτερα γεύματα.

Συστατικά συνταγής

  • 6 κρόκους από πολύ φρέσκα αυγά
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι γλυκό κρασί Σάμου
  • Κανέλα

Οδηγίες συνταγής

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά 5 εκ. νερό για μπεν μαρί και πάνω βάζουμε το σκεύος όπου θα μπουν τα υλικά μας.
Ανακατεύουμε στο μπεν μαρί τους κρόκους με την ζάχαρη και μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε σιγά σιγά το κρασί. Χρησιμοποιούμε αναδευτήρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Το σερβίρουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με την κανέλα.

  • Διάρκεια: 15 λεπτά

www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr