Πατσαβουρόπιτα

1 Μαΐου 201022:00

patsabouropitaΠατσαβουρόπιτα

Υλικά:

  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 1 ποτήρι σπορέλαιο
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανίλιες
  • 5 αβγά
  • 500 γραμ. φύλλα κρούστας
  • σιρόπι (3 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη)

Εκτέλεση:

  • Τοποθετούμε τα φύλλα σουρωτά σε ταψί (φούρνου) και τα λαδώνουμε με το πινέλο με βούτυρο.
  • Το βάζουμε στο φούρνο σε 180 βαθμούς να ροδίσουν και ετοιμάζουμε την κρέμα.
  • Για να ετοιμάσουμε την κρέμα, χτυπάμε όλα τα υλικά (όχι βέβαια τα φύλλα) στο μίξερ και το ρίχνουμε στο ταψί με τα φύλλα. Ψήνονται για 20 λεπτά περίπου.
  • Μετά ρίχνουμε το σιρόπι.

greekcook.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr