Μανιταρόπιτα
Υλικά
2 κονσέρβες μανιτάρια σε τεμάχια
φύλλο σφολιάτα
1/4 τυρί kerrigold
μαϊντανός (σε σκόνη), άνηθος (σε σκόνη)
1/4 γραβιέρα Κρήτης
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
1/4 κεφαλογραβιέρα
3 αυγά
1/4 τυρί γκούντα
λίγο λάδι
πιπέρι
2 κρέμες γάλακτος (μεσαίο μέγεθος)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα τυριά σε ένα μπολ.
-Ψιλοκόβουμε τα ήδη τεμαχισμένα μανιτάρια σε μικρότερα κομματάκια, τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε.
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο σε λίγο λάδι.
-Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί.
-Χτυπάμε καλά τα αυγά.
-Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά, τα αυγά και τις κρέμες γάλακτος.
-Έπειτα, ρίχνουμε στο μπολ το μείγμα με τα μανιτάρια.
-Αλείφουμε ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτα.
www.sintages.gr
-Απο πάνω βάζουμε το μείγμα και έπειτα το δεύτερο φύλλο σφολιάτα.
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;