Μοσχάρι Σοφρίτο

7 Μαΐου 201015:14

sofritoΜοσχάρι  Σοφρίτο

 

Υλικά

1 1/2 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες.

3/4 φλ. τσαγιού μαργαρίνη.

1 κουταλιά της  σούπας  αλεύρι.

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.

1 φλιτζανάκι καφέ ξύδι.

1 φλιτζάνι καφέ άσπρο κρασί.

1 κύβο ζωμό κρέατος.

4 κουταλάκια της  σούπας Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι Πιπέρι

Προετοιμασία

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κρέας και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά με την  μαργαρίνη.

Οταν το κρέας αρχίσει να ροδίζει, πασπαλίζουμε με το αλεύρι την κατσαρόλα και το ανακατεύουμε με το  κρέας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το σκόρδο και όταν μαλακώσει σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί.

Προσθέτουμε τον ζωμό κρέατος, τον μαϊντανό και 1 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό για μία ώρα και 1 τέταρτο περίπου.

Πηγή:www.syntages-mageirikhs.gr

http://www.mpatzakidis.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr