Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα
Υλικά:
Εκτέλεση:
Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για πέντε ώρες.
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Πηγή: greekcook.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;