Σκορδαλιά με μαϊντανό
ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζετε το σκόρδο και το αφήνετε στο ξίδι όλη νύχτα. Το στραγγίζετε και το βάζετε στο μπλέντερ μαζί με το μαϊντανό, το ελαιόλαδο και τα πολτοποιείτε. Προσθέτετε τις πατάτες και σταδιακά το ελαιόλαδο και το ξίδι. Όταν αρχίσουν να απορροφώνται το ελαιόλαδο και το ξίδι, δοκιμάζετε και διορθώνετε τη γεύση με λίγο αλάτι, πιπέρι ή λίγο ακόμα ξίδι. Αδειάζετε τη σκορδαλιά σε ένα μπολ και σερβίρετε. Αν βγει πολύ πηχτή η σκορδαλιά, προσθέτετε λίγο νερό, ενώ αν βγει αραιή, προσθέτετε τριμμένη φρυγανιά.
www.in-gourmet.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;