Μελωμένο ανθότυρο
ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Απλώνετε τα τριγωνάκια του ανθότυρου σε μια πιατέλα κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο ή τους δίνετε όποιο καλλιτεχνικό σχήμα θέλετε εσείς. Περιχύνετε με το θυμαρίσιο μέλι, να ακουμπήσει σε όλο τον ανθότυρο. Πασπαλίζετε με τη χοντροκομμένη καρυδόψιχα και ρίχνετε από πάνω λίγη τριμμένη κανέλα. Αυτό είναι όλο κι όλο, και είναι εκπληκτικό!
www.in-gourmet.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;