Ριγκατόνι με μορταδέλα
Υλικά για 4 άτομα
* 200 γρ. μορταδέλα κομμένη σε κυβάκια
* 60 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
* 3/4 φλυτζανιού κρέμα γάλακτος
* 3/4 φλυτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
* 350 γρ. ριγγατόνι
* αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Βράζουμε τα ριγγατόνι σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μορταδέλα, τη γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος και 4 κουταλιές παρμεζάνα. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε πιπέρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά που βρίσκονται στο μπολ. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά.
www.syntages-mageirikhs.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;