Το αγαπημένο μας ριζότο σε μια άλλη εκδοχή, συνοδεύει άριστα πιάτα με κοτόπουλο, χοιρινό ή και μοσχάρι που έχουν μαγειρευτεί σε λευκές σάλτσες.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βράζουμε το ρύζι στο ζωμό για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας 2 – 3 φορές.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και του προσθέτουμε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
Ανακατεύουμε, αφήνουμε το ριζότο να σταθεί για λίγα λεπτά και το σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;