Γαρίδες Σαγανάκι

22 Ιουνίου 201004:30

garides_saganakiΓαρίδες Σαγανάκι

Υλικά

  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλιτζάνι λάδι
  • 1 κιλό γαρίδες
  • 1/2 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • κομματάκια φέτα

 Εκτέλεση

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα με νερό τις γαρίδες και αφήνετε να βράσουν

-Όταν βράσουν τις καθαρίζετε από το κέλυφος

-Βάζετε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανάκι)το λάδι να κάψει

-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί

-Ρίχνετε την ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά

-Μόλις πάρει βράση προσθέτετε τις γαρίδες και ψήνετε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους

-Ρίχνετε τη φέτα και ανακατεύετε

-Αφήνετε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρετε

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr