Μανιτάρια πλευρώτους Φρικασέ
Υλικά :
800 γραμ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 μαρούλι ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
Μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
1 αυγό
Χυμό από ένα λεμόνι
Προετοιμασία
Σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι με 1 κουταλιά λάδι.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαϊντανό στην κατσαρόλα μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά και μείνουν με την σάλτσα τους, χτυπάμε το αυγό με το λεμόνι και αυγοκόβουμε το φαγητό.
Πηγή:http://www.syntages-mageirikhs.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;