Ψητό Μεξικάνικο Κοτόπουλο
Υλικά
* 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
* 1 κουταλάκι κύμινο σκόνη
* 1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη
* 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
* 1 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
* 1 κουταλιά αλεύρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι και το σκόρδο και αλείφουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατεύουμε το κύμινο, το τσίλι, το κόλιανδρο, την κανέλα και το αλεύρι. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το μίγμα των μπαχαρικών. Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 – 50 λεπτά. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ψιλοκομμένο λάχανο και φετούλες λάιμ ή λεμονιού.
Πηγή: <a href=”http://www.syntages-mageirikhs.gr/” title=”Συνταγες Μαγειρικης”>Συνταγες Μαγειρικης</a>
www.mpatsakidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;