Ψάρι Πλακί
Υλικά
Οδηγίες
-Καθαρίζετε τα ψάρια
-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε την τομάτα
-Προσθέτετε το σκόρδο
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου
-Σε ένα ταψί βάζετε το ψάρι
-Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
http://www.sintages.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;