Αυτή η συνταγή είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να σερβίρετε σολομό με Ταϊλανδέζικο αέρα.
Συστατικά συνταγής
Για τη σάλτσα
Για τη σάλτσα
Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ψηλή θερμο κρασία και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, τη μπύρα και αφήνουμε βράσει για 5-7 λεπτά. Ρίχνουμε τη soya sauce, τη ζάχαρη, το χυμό λάιμ και το βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά και αφαιρούμε από τη φωτιά. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο σησαμέλαιο μέχρι κάψει και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια που είναι για τη γαρνιτούρα. Αφαιρούμε και τοποθετούμε τα πακέτα σολομού με τη ραφή από κάτω. Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά το πακέτο από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε βάζοντας σάλτσα στο πιάτο και ακουμπώντας το σολομό πάνω με τη ραφή στην επιφάνεια του πιάτου ώστε να διακρίνονται τα φύλλα του βασιλικού. Γαρνίρουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Διάρκεια: Προετοιμασία 5 λεπτά, μαγείρεμα 15 λεπτά
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;