Η Ισλανδία εκτός από τη Bjork φημίζεται και για τα μοσχάρια της.
Να μια πολύ δημοφιλής συνταγή από τη μακρινή χώρα της Βόρειας θάλασσας
Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας. Βάζουμε τα κρεμμύδια από πάνω και προσθέτουμε την κρέμα με το νερό και το κρασί χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε στη σάλτσα το αλεύρι για να χυλώσει η σάλτσα.
Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά
http://www.lovecooking.gr
www.mpatsakidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;