Υπέροχη γαρνιτούρα τόσο από γευστικής, όσο και από χρωματικής άποψης. Το ginger είναι το μυστικό συστατικό που του δίνει ένα υπέροχο άρωμα και μια ελαφρώς πιπεράτη και εξωτική γεύση!!!
ΥΛΙΚΑ:
6 καρότα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστημένο χυμό πορτοκαλιού
λίγο φρέσκο ginger τριμμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεφλουδίστε και βράστε τα καρότα. Όταν βράσουν, σουρώστε τα και περάστε τα από το μπλέντερ. Αν χρειάζεται προσθέστε και λίγο από το νερό που βράσανε. Προσέξτε να μην γίνει ο πουρές πολύ νερουλός. Βάλτε τον πίσω σε μια κατσαρόλα, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία δέστε τα όλα μαζί.
Σερβίρετέ τον ζεστό.
Tip: -Συνοδεύει τέλεια την πάπια πορτοκάλι, αλλά και το κοτόπουλο.
– Για να δημιουργήσετε τον τέλειο χρωματικό και γευστικό συνδυασμό, σερβίρετέ τον πουρέ καρότου παρέα με πουρέ σπανάκι!!!
Αλίκη Μάρα
Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living
http://www.yumm.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;