Πουρές Καρότο

23 Ιουλίου 201022:00

poures_karotoΥπέροχη γαρνιτούρα τόσο από γευστικής, όσο και από χρωματικής άποψης. Το ginger είναι το μυστικό συστατικό που του δίνει ένα υπέροχο άρωμα και μια ελαφρώς πιπεράτη και εξωτική γεύση!!!

 

ΥΛΙΚΑ:

6 καρότα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστημένο χυμό πορτοκαλιού
λίγο φρέσκο ginger τριμμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ξεφλουδίστε και βράστε τα καρότα. Όταν βράσουν, σουρώστε τα και περάστε τα από το μπλέντερ. Αν χρειάζεται προσθέστε και λίγο από το νερό που βράσανε. Προσέξτε να μην γίνει ο πουρές πολύ νερουλός. Βάλτε τον πίσω σε μια κατσαρόλα, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία δέστε τα όλα μαζί.
Σερβίρετέ τον ζεστό.

Tip: -Συνοδεύει τέλεια την πάπια πορτοκάλι, αλλά και το κοτόπουλο.
– Για να δημιουργήσετε τον τέλειο χρωματικό και γευστικό συνδυασμό, σερβίρετέ τον πουρέ καρότου παρέα με πουρέ σπανάκι!!!

Αλίκη Μάρα
Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living

http://www.yumm.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr