Αρνάκι Κεμπάπ
Υλικά
3 κιλά αρνάκι άπαχο
1 κουταλάκι αλάτι
Ρίγανη
πιπέρι
μπαχάρι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
Προετοιμασία
Πλένουμε το κρέας καλά και ρίχνουμε τα μπαχαρικά ανακατεύοντας καλά.
Το βάζουμε σε μία γάστρα
Το αφήνουμε να μαριναριστεί για ένα βράδυ στο ψυγείο.
Την άλλη μέρα ρίχνουμε και το τριμμένο σκόρδο στην γάστρα , το σκεπάζουμε και το ψήνουμε σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό που και πού αν χρειαστεί .
Σερβίρεται ζεστό και είναι ιδανικό
http://www.syntages-mageirikhs.gr
www.mpatsakidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;