Μενταγιόν μπακαλιάρου με τρούφα
Πλύνετε και καθαρίστε το μπακαλιάρο, στεγνώστε τον και αλατοπιπερώστε τον.
Αφήστε τον για 5 λεπτά.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίστε το ψάρι σε χαμηλή φωτιά για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βγάλτε το από το τηγάνι και διατηρήστε το ζεστό.
Σωτάρετε τα λαχανικά στο καυτό λάδι και τους χυμούς του ψαριού.
Γλασάρετε με το ξύδι.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα άλλο τηγάνι και τηγανίστε ελαφρώς τις τρούφες.
Βάλτε το ψάρι σε πιάτα μαζί με λαχανικά και τρούφα και σερβίρετε.
Γαρνίρετε με το κουκουνάρι αν θέλετε.
http://www.gourmed.gr/recipes
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;