Νάτσος με κοτόπουλο (Μεξικάνικο)
Υλικά (για 4 άτομα)
- 80 γρ τορτίγια τσιπς
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 150 γρ καυτερή σάλτσα ντομάτας
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 100 γρ περίπου τσένταρ τριμμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σπάστε ελαφρώς με τα χέρια σας τα τορτίγια τσιπς.
- Σε ένα ταψί, προσθέστε ελάχιστο ελαιόλαδο και τοποθετήστε τα στήθη κοτόπουλου. Αφού τα χαράξετε σε τρεις κάθετες γραμμές, προσθέστε στο καθένα 1-2 κ.σ σάλτσα ντομάτας και 1 κ.σ κρέμα γάλακτος. Έπειτα γαρνίρετε το καθένα με τα τσιπς και πασπαλίζετε με το τριμμένο τσένταρ.
- Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, ψήνετε το κοτόπουλο για 25-30 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθεί καλά και να λιώσει το τυρί.