Μαντσέγκο

22 Αυγούστου 201005:44

matsengoΜεζές για όλες τις ώρες και τις μέρες από την Ισπανία

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος:
45’

Υλικά
4 μέτριες ώριμες ντομάτες
2 μικρές μελιτζάνες
4 κόκκινες πιπεριές
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μέτρια
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε όλα τα λαχανικά, τα βάζουμε σε ένα ταψί με τις φλούδες, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 45’. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 10’ και στη συνέχεια βγάζουμε τη φλούδα από τις ντομάτες και τις πιπεριές, ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις μελιτζάνες στα δύο, βγάζουμε από όλα τη «σάρκα» και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και τα κάνουμε πουρέ. Σερβίρεται πάνω σε ψωμί.

http://www.menslounge.gr/good_life

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr